ELS AUTORS: PAU LLOP

Pau Llop, graduat en dissenyador gràfic a l'Escola d'Art i Disseny Eina, màster en "Tipografia Avançada" a la mateixa escola. Treballa com dissenyador freelance a l'estudi UOIEA (Lleida) i com a professor de la Universitat de Lleida.


Des d'UOIEA, ofereix serveis de comunicació i identitat a empreses, institucions, entitats, associacions i particulars. Aposta pel treball en xarxa amb diverses col·laboracions, trobant solucions comunicatives i creant projectes globals d'identitat; amb especial cura del tractament tipogràfic.
Ha treballat amb: GREC-Resolució de Conflictes; Casal Ocell Negre; Taverna Popular “La Falcata”; Castellnou Arquitectes; Jornet Llop Pastor, Arquitectes; Campanya “Som lo que sembrem”; Escalivada; PDE - Plataforma en defensa de l’Ebre; Restaurant Tickets, Albert i Ferran Adrià; Màster en desarrollo urbano y territoria; Universitat Politècnica de Catalunya; Regidoria de Polítiques d’Igualtat, Ajuntament de Lleida; Escoles associades a la UNESCO de Lleida; Càtedra UNESCO de Ciutats Intermèdies-Urbanització i Desenvolupament, de la Universitat de Lleida; Cultures Trobades, Slow Food Terres de Lleida; Ajuntament de Lleida, Suggeriments SCP; Meritxell Gené; Kòdul; Projectes i construccions Segarra; Ajuntament d’Esterri d’Àneu; Companyia de comediants “La Baldufa”; Bildi Gràfiks; Grafica Design; Lleida Decideix; Les Fadrines; Faràndula So Insistent; Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida; Hotel Apartaments Trainera; Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori - Universitat Politècnica de Catalunya; CETT-UB Escola de Turisme; Associacó Alba-El Rosal; Cooperativa l'Olivera; Agència de l'Energia de Lleida; Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida; Magda Ballester Comunicació; etc.



Membre del Casal Independentisa Ocell Negre de Lleida, ballador dels Bastoners del Pla de l'Aigua del Casal Ocell Negre i cantant del grup de música Escalivada.


Col·labora en l'assessorament gràfic d'aquest bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada